FONDACIJA PULS

Pokriće troškova lečenja dece u zemlji i inostranstvu kao i drugih projekata u oblastima unapredjenja zdravstvene zaštite dece…

„Kad ugledam dete, ono budi u meni dve emocije: nežnost zbog onoga što jeste i poštovanje zbog onoga što će možda postati.” Luj Paster

O nama

„Fondacija Puls“ osnovana je 2020. godine radi zaštite i unapređenja ukupnog socijalnog položaja dece i mladih, saglasno pozitivnom zakonodavstvu i nacionalnim i međunarodnim standardima.

U tom smislu, „Fondacija Puls“ će naročito podržavati zaštitu i poboljšanje materijalnog, zdravstvenog i obrazovnog položaja dece i mladih, vodeći podjednako računa kako o humanitarno ugroženim korisnicima, tako i obdarenim pojedicima i grupama, pomažući njihovo stvaralaštvo i proces dodatnog obrazovanja i usavršavanja u zemlji i inostranstvu.

 

Ciljevi Fondacije će se ostvarivati

Finansiranjem odgovarajućih projekata

Pokriće troškova lečenja dece u zemlji i inostranstvu kao i drugih projekata u oblastima unapredjenja zdravstvene zaštite dece i sl.

Podrška porodicama obolele dece

Organizovanje i podsticanje humanitarnih akcija namenjenih prikupljanju finansijske i svake druge vrste pomoći i podrške za operacije i lečenje dece i ostvarivanja humanitarnih i društveno korisnih ciljeva u oblastima koje su u vezi sa navedenim projektima.

Dodeljivanjem nagrada za humaniratno ugroženu i(li) obdarenu decu i omladinu

Organizovanjem akcija radi prikupljanja finansijske i svake druge vrste pomoći

Organizovanjem stručne i profesionalne pomoći

Kao i na sve ostale nepomenute društveno prihvatljive načine